Zorgeloos bouwen is uw belang.

Uw belang is onze zorg.

MENU

Bouwbegeleiding

Bij de gedachte om aan een bouwproject te starten komen de eerste vragen al, wat wil ik, wat kan ik, wie heb ik nodig, waar moet ik beginnen? Vele vragen waar in een vroeg stadium al antwoorden op gegeven moeten worden. Deze antwoorden en keuzes zijn al bepalend voor het verloop van het project.

Laat u hierbij helpen.

Kennis en ervaring in bouwprojecten is noodzakelijk. Het zorgt o.a. voor een goede voorbereiding, advies bij het kiezen van bedrijven, correcte offertes en contracten en een complete bouwadministratie.

Het op de bouwplaats toezien dat gemaakte afspraken nagekomen worden is intensief, maar zorgt voor een gestructureerd verloop van de uitvoering. Direct zaken constateren en oplossen of aanpassingen doen als dat noodzakelijk of gewenst is kan alleen als je dagelijks bij het project betrokken bent. Niet alleen kijken of het ontwerp behouden blijft, maar algehele controle en coördinatie tussen alle betrokken partijen.

Als er een goede balans is tussen de wensen van de opdrachtgever en de werkzaamheden en kosten die nodig zijn om dit te realiseren dan bent u al een heel eind op de goede weg. Hiervoor is kennis en ervaring nodig, voorkom teleurstellingen achteraf. Het is voor u een onbekende wereld, doe het niet alleen, laat ons u hierbij helpen.

Het zal u naast een kostenbesparing ook tijdwinst en een ontzorging opleveren. Waarom het goed is om u te laten helpen in een bouwproject is beschreven in een column van de Telegraaf, lees het artikel op de Media pagina. 

Terug Contact

Heeft u een vraag of een opmerking?

Wij staan u uiteraard graag te woord.

Contact